7. januar 2021

Nye Forbrukertilsynet åpnet

Onsdag 6. januar åpnet nye Forbrukertilsynet i flotte lokaler i Porselensvegen i Porsgrunn.

Nye Forbrukertilsynet åpnet

På grunn av smittesituasjonen og de gjeldende koronatiltakene, var det dessverre ikke mulig å arrangere et fysisk åpningsarrangement for ansatte og gjester. I stedet ble det avholdt en heldigital åpning som ble streamet live på YouTube.

– Vi er i god gang med å etablere og drifte det nye Forbrukertilsynet. Bedre samordning, sterkere og mer effektivt forbrukervern er den uttalte målsetningen fra regjeringen, sa Trond Rønningen, direktør i forbrukertilsynet.

Viktig for samfunnet

Trond Rønningen, direktør i Forbrukertilsynet, og ordføreren i Porsgrunn, Robin Kåss (Ap) under åpningen. av nye Forbrukertilsynet.
Trond Rønningen, direktør i Forbrukertilsynet, og ordføreren i Porsgrunn, Robin Kåss (Ap) var de eneste som fikk være fysisk til stede under åpningen.

Robin, Kåss, ordfører i Porsgrunn, sto for selve den offisielle åpningen av både lokalene og det nye tilsynet.

– Det at samfunnet vårt fungerer, det at økonomien vår går relativt bra, og at vi faktisk har klart å håndtere denne korona-situasjonen bedre enn de fleste andre land, henger sammen med at vi har tillit til hverandre. Da er Forbrukertilsynet og den jobben dere gjør veldig viktig for at samfunnet skal fungere, sa ordføreren i sin hilsen til Forbrukertilsynet.

Inger Lise Blyverket, direktør i Forbrukerrådet, var ikke fysisk til stede, men sendte en forhåndsinnspilt videohilsen.

– Som tilsyn har dere myndighetskompetansen vi ikke har – og vi forventer at dere bruker den, sa hun.

Åpningen ble avsluttet med en digital rundtur i de nye lokalene.

Dersom du ikke fikk med deg livestreamingen av arrangementet, kan du se hele videoen her.