Forbrukertilsynet flytter til Porsgrunn

03.07.2020 — I forbindelse med omorganiseringen av forbrukerapparatet har regjeringen bestemt at hovedkontoret til Forbrukertilsynet skal være lokalisert i Grenland fra 2021. Etter å ha vurdert flere lokaler i både Skien og Porsgrunn, er det nå fattet en beslutning om å flytte inn i kontorlokaler i sistnevnte.
Bilde av Forbrukertilsynets nye lokaler i Porsgrunn.

Forbrukertilsynets nye lokaler i Porsgrunn. FOTO: Bratsberg

På bakgrunn av en samlet vurdering, blant annet av lokalenes egnethet og etter anbefaling fra Statsbygg, har Forbrukertilsynet nå inngått avtale om leie av lokaler fra 1. januar 2021.

Den nye adressen blir Porselensvegen 32, 3920 Porsgrunn. Utleier er eiendomskonsernet Bratsberg, og tilsynet har skrevet under på en 10-års leiekontrakt for lokalene.

– Vi er overbevist om at lokalene er svært godt egnet til å dekke behovene det nye Forbrukertilsynet har, sier direktør Elisabeth Lier Haugseth i Forbrukertilsynet.

 

02.12.2020

Økning i klager på mobilbetaling – råd til forbrukere

Forbrukertilsynet har i det siste mottatt et økende antall klager fra forbrukere som har blitt trukket beløp på mobilregningen sin for innholdstjenester de mener å ikke ha inngått avtale om. Det gjelder blant annet betalinger for abonnement på IQ-tester, spill og konkurranser som annonseres på f.eks. Facebook.