Rammet av pilotstreiken i Sverige?

13.06.2016 — Svenske SAS-piloter har streiket siden fredag, noe som påvirker flytrafikken til og fra nabolandet vårt. Er du rammet av streiken? Sett deg inn i rettighetene dine.
FÆRRE FLY I LUFTA: Pilotstreiken i Sverige fører til kanselleringer og forsinkelser til, fra og innenlands i Sverige. Les om hva du har krav på dersom du er rammet.

FÆRRE FLY I LUFTA: Pilotstreiken i Sverige fører til kanselleringer og forsinkelser til, fra og innenlands i Sverige. Foto: pixabay.com

– Ved streik bør passasjerer følge nøye med på informasjonen som gis på nettsidene til flyselskapene og flyplassene. Du bør også vurdere alternative reisemåter og mulighetene for å avbestille eller booke om til en senere avgang, sier fagdirektør Jo Gjedrem hos Forbrukerombudet.

Flere flyselskap tilbyr passasjerene å avbestille eller ombooke billettene sine til senere avganger. Du bør derfor undersøke om flyselskapet du skal reise med tilbyr en slik mulighet.

Se siste nytt om den svenske pilotstreiken på hjemmesidene til SAS.

Forbrukerrådet skriver om hvilke rettigheter du har om flyet ditt er forsinket eller innstilt. Du kan også ta kontakt med Forbrukerrådet på deres hjemmesider.

 

 

 

 

31.10.2019

Axo Finans vil rydde opp i spam-markedsføring

Axo Finans sier de vil gå gjennom sine lister med kontaktinformasjon til forbrukere, og sørge for at forbrukere som ikke har avgitt gyldig samtykke til å motta markedsføring på e-post og SMS fjernes fra listene.