Rådgiver arkiv (fast stilling)

Forbrukertilsynet (tidligere Forbrukerombudet) er en offentlig tilsynsmyndighet. Vi jobber for å gjøre markedene enklere og tryggere for forbrukerne.
Forbrukertilsynet arbeider først og fremst med å forebygge og stoppe ulovlig markedsføring, urimelige vilkår i kontrakter og andre former for ulovlig handelspraksis rettet mot forbrukere.
Dette vil vi oppnå gjennom veiledning og dialog med næringsdrivende, ved effektiv bruk av økonomiske sanksjoner og gjennom god informasjonsvirksomhet. Vi bidrar også til at forbrukernes rettigheter ivaretas og at forbrukerne kan ta informerte valg.Forbrukertilsynet er inne i en større omstillingsprosess som bl.a. medfører flytting til Grenlandsområdet fra og med 1.januar 2021. I den forbindelse vil virksomheten bli del av en større organisasjon med mange nye mennesker og flere nye funksjoner. Dette kan bety spennende utviklingsmuligheter og oppgaver for de ansatte i fremtiden.

Om stillingen

Arbeidsoppgaver:

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte, men med hovedansvar for arkivet.
Du vil bl.a. jobbe med:

  • betjene elektronisk postmottak, journalføring og kvalitetssikring
  • digitalisering av dokumenter og journalføring og skanning
  • kvalitetssikring av offentlig journal
  • å rydde og holde orden i papirarkiv
  • brukerstøtte til arkiv
  • å bidra til å utvikling av virksomhetens dokumentasjons og arkivrutiner

I tillegg vil det også ligge andre administrative oppgaver til stillingen som avløsning på sentralbord, bestilling og mindre innkjøp, samt forefallende kontorrelaterte oppgaver.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har utdanning innen arkivfaget og relevant arbeidserfaring med kjennskap til fullelektronisk arkiv.
Det er en fordel med kjennskap til NOARK- basert system (Public 360, Acos Websak eller Ephorte).
Vi ser det som en stor fordel at du har erfaring fra daglige driftsoppgaver fra et offentlig arkiv.
Det er viktig at du har gode, generelle IT-kunnskaper, og gjerne har en viss interesse for dette.
Du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk, og du bør også ha kjennskap til offentleglova, arkivloven og E-innsyn.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og en JA-person av natur.
Du må være selvstendig og løsningsorientert.
I denne jobben er det viktig at du er ryddig, nøyaktig og effektiv.
Du er en omgjengelig person som ønsker å bidra inn i et godt arbeidsmiljø sammen med kompetente og hyggelige kolleger.
Du liker å lære nye ting og gleder deg dersom du kan dele din kompetanse med andre.

Personlig egnethet vil vektlegges i vurderingen av riktig kandidat til stillingen.

Vi tilbyr

Vi tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver hos en arbeidsgiver som har stor tillit i befolkningen.
Forbrukertilsynet har et positivt miljø og har flere sosiale tilstelninger for sine ansatte i løpet av året bl.a. sommerfest, skidag, seminarer etc.
I tillegg har vi kantineordning, bedriftshelsetjeneste og mulighet for parkering.
Du vil også kunne få trene 1 time i arbeidstiden per uke.
Vi har sommertid fra 15. mai til 15. september og fleksitidsordning.

Inkluderende arbeidsliv og mangfold
Forbrukertilsynet ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i befolkningens samlede kompetanser. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. Forbrukertilsynet jobber for å realisere regjeringens inkluderingsdugnad om at 5 % av alle nyansettelser i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en kan bli brukt til registreringsformål.Offentlig søkerliste
Vi gjør også oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli gjort offentlige selv om søkeren har oppmodet om ikke å bli ført på søkerlisten, jf. Lov om rett til innsyn i dokumenter i offentleg verksemd (offentleglova), § 25.Stillingen er en 100% fast stilling plassert i stillingskode 1434 rådgiver, og lønnes fra kr. 449.400 – 497.000. Høyere lønn kan vurderes for særlig kvalifiserte søkere.

07.08.2019

Arendalsuka 2019 – Kroppspress i sosiale medier

Forbrukertilsynet arrangerer debatt om kroppspress i sosiale medier sammen med Medietilsynet og Barneombudet på Arendalsuka i år! Med oss har vi flere viktige og interessante stemmer. Hold av tidspunktet!