Jusstudent og opptatt av forbrukerspørsmål?

Hos Forbrukertilsynet kan du bidra til å ivareta forbrukernes interesser, samtidig som du lærer mer om markedsføringsrett og kontraktsrett.
Bildet viser en person som sitter på café og drikker kaffe.

FORBRUKERINTERESSER: Som jurist og studentmedarbeider hos oss kan du bidra til å gjøre hverdagen for norske forbrukere tryggere og enklere.

Forbrukertilsynet er et offentlig forvaltningsorgan som fører tilsyn med markedsføringsloven. Vår visjon er å jobbe for et enklere og tryggere marked for forbrukerne. Vi har rundt 30 ansatte i et ungt og kreativt miljø, ledet av Elisabeth Lier Haugseth som har vært direktør siden desember 2016.

Som jurist og studentmedarbeider hos oss vil du bidra til å ivareta forbrukernes interesser. Du får mulighet til å fordype deg i markedsføringsrett og kontraktsrett, og får nyttig kunnskap om både forvaltning og næringsliv.

Vi tilbyr:

  • Praksisopphold via valgfagsordningen ved UiO
  • Traineeopphold på 5-6 uker, prosjektbasert eller faste ukentlige arbeidsdager
  • Skriveplass til studenter som skriver masteroppgave eller annen avhandling om markedsføringsrettslige problemstillinger.

Søknadsfrister

I forbindelse med arbeidslivsdagene ved UiB, UiT og UiO i februar hvert år, tar vi imot søknader og gjennomfører trainee-intervjuer. Søknadfristen for traineeopphold er 1. mars hvert år.

De som er interessert i skriveplass, må sende en kort søknad innen 1. mars for høstsemesteret og 1. september for vårsemesteret.

Kontakt oss på tlf: 23 400 600 eller e-post: student@forbrukertilsynet.no

18.09.2018

Lokkar med rabattar – droppar kredittkostnadane

I ein reklame for sitt MasterCard lokkar Circle K kundane med 50 øre i rabatt per liter bensin dei fyller i 50 dagar. Men reklamen gir ingen opplysningar om kva kredittlånet kostar. Eit kroneksempel på ulovleg marknadsføring, meiner Forbrukartilsynet.