6. juli 2021

Forbrukertilsynet søker inntil tre jurister i Stavanger

Vil du jobbe med mekling og juridisk veiledning i Forbrukertilsynet? Vi søker inntil tre jurister til vårt kontor i Stavanger.

Forbrukertilsynet søker inntil tre jurister i Stavanger

Vårt kontor i Stavanger har sentral beliggenhet i sentrum. Vi har fine og moderne lokaler – med kanskje byens beste utsikt. Vi har et godt arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige kollegaer. Vi er i dag cirka 25 ansatte på kontoret i Stavanger.

Arbeidsoppgaver i avdeling for tvisteløsning er

  • Mekling og juridisk veiledning i forbrukersaker.
  • Forberedelse av saker for Forbrukerklageutvalget, herunder skrive utkast til vedtak.

For de utlyste stillingene vil det først og fremst være oppgaver knyttet til mekling og juridisk veiledning i forbrukersaker som er aktuelt.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss deg som

  • Har gode samarbeidsevner, og gjerne deler kunnskap og erfaring med andre
  • Er fleksibel og løsningsorientert
  • Har evne til å formulere juss på en enkel og forståelig måte
  • Bidrar til et godt arbeidsmiljø med positiv innstilling og godt humør

Vi tilbyr

Stillingene lønnes som rådgiver/seniorrådgiver med en årslønn på kr 480 000 – 650 000. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Ved intern tilsettelse i stilling som seniorrådgiver vil det bli ledig fast stilling som rådgiver. Dersom interne kandidater tilsettes i fast stilling, vil det bli ledige vikariater for disse. Vi ber deg om å opplyse om et vikariat også er av interesse.

For nærmere informasjon om stillingene, ta kontakt med underdirektør Sindre Baardsen på tlf. 922 66 803.

Forbrukertilsynet ønsker å gjenspeile mangfoldet i samfunnet og utnytte potensialet i befolkningens samlede kompetanse. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av alder, kjønn, etnisitet eller nedsatt funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort, selv om man ber om ikke å bli ført opp på den offentlige søkerlisten, jfr. offentleglova § 25.

Søknadsfrist er 15. august.

Du kan lese annonsen og søke stillingen på Jobbnorge.no.