22. februar 2021

Forbruker Europa søker jurist

Forbruker Europa/Forbrukertilsynets internasjonale avdeling ser etter en jurist som har kunnskap og interesse for kontraktsrett og internasjonal privatrett innen forbrukerfeltet.

Forbruker Europa søker jurist

Forbrukertilsynets internasjonale arbeid er samlet i en egen avdeling i Porsgrunn. Forbruker Europa ligger inn under denne avdelingen med i dag 5 ansatte som arbeider etter et arbeidsprogram fastsatt av EU-kommisjonen. Vi søker nå etter en ny kollega som skal jobbe med oppgaver for Forbruker Europa.
Forbruker Europa er en del av European Consumer Centres Network (ECC-Net) og har ansvaret for arbeidet med grensekryssende saker innen EØS-området.

Arbeidsoppgaver

Du vil bli del av et saksbehandlerteam som behandler saker mellom forbrukere og næringsdrivende i grenseoverskridende avtaler innen EØS-området. Arbeidet består i hovedsak av mekling og saksbehandling av henvendelser og klagesaker som behandles i et eget system – It-tool. Det vil være utstrakt samarbeid med Forbrukertilsynets internasjonale arbeid og tilsynsarbeidet for øvrig. Andre oppgaver vil være deltakelse i nettverksarbeid nasjonalt og innen EU, noe høringsarbeid og kontakt med næringsliv og myndigheter på nasjonalt nivå.

Kvalifikasjonskrav

Søkere må ha juridisk embetseksamen eller master i rettsvitenskap med gode resultat.
Vi ønsker oss en jurist med interesse for/erfaring fra forbrukerlovgivningen. Helst med noen års relevant erfaring, gjerne med EU-rett. Du må ha meget god skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på engelsk og norsk, være strukturert, kunne sette deg raskt inn i nye problemstillinger, ha god rolleforståelse, gode samarbeidsevner og være serviceinnstilt.Se hele stillingsannonsen og søk stillingen på Jobbnorge.no.